Carlos Sainz staat op een splitsing in zijn loopbaan. Zijn droom om Ferrari-coureur te worden in verwezenlijkt, maar daar moet de Spanjaard aan het einde van dit jaar vertrekken. Er is nog een plek beschikbaar bij Mercedes, maar ook bij Red Bull en zelfs Aston Martin liggen kansen voor Sainz. Johnny Herbert stelt dat Lawrence Stroll moet overwegen om zijn zoon aan de kant te schuiven om Sainz een kans te geven naast landgenoot Fernando Alonso.

Carlos Sainz Lawrence Stroll

Carlos doet het geweldig bij Ferrari in een situatie waarin hij weet dat hij volgend jaar geen baan heeft. Dit is het beste wat ik van Carlos heb gezien. Het zou triest zijn als Aston Carlos misloopt”, begint voormalig Formule 1-coureur Herbert in gesprek met Fastest Payout Online Casino over de toekomst van Sainz.

Lawrence Stroll is de eigenaar van Aston Martin en heeft zijn zoontje Lance binnen het team rijden. Fernando Alonso heeft onlangs een tweejarige deal getekend en blijft zeker tot eind 2026 bij het team van Aston Martin rijden. Het zal voor Stroll Sr. moeilijk worden om zijn zoon de deur te wijzen, maar toch wil Herbert dit toch aanbevelen aan de Canadees: “Het zal heel moeilijk zijn. Hun relatie is heel sterk. Hij zal zijn zoon natuurlijk de beste kans willen geven die hij kan, maar hij is ook een zakenman. Dit is de tweesprong en waar hij een beslissing moet nemen tussen zakendoen en familie. Om de weg van Aston Martin voort te zetten, hebben ze de besten van de besten nodig.”