Het Red Bull KTM Factory Racing team maakt zich klaar voor de Jerez Test – Circuito de Jerez – Ángel Nieto | © Guido Fenneman

De MotoGP coureurs en teams komen maandag opnieuw in actie op het Circuito de Jerez – Ángel Nieto. Na afloop van de Grand Prix wordt op het Spaanse circuit een officiële eendaagse test gehouden.

Wie dacht dat alle MotoGP coureurs en teams na een druk Grand Prix weekend op maandag rustig aan konden doen heeft het mis. Op het Circuito de Jerez – Ángel Nieto, waar zondagmiddag een geweldige MotoGP race werd verreden, zijn op maandag wederom MotoGP machines te zien en te horen.

De 22 vaste MotoGP coureurs en teams worden vergezeld door testcoureurs Pol Espargaró (KTM) en Lorenzo Savadori (Aprilia). De actie op het circuit begint om 10:00 uur en eindigt om 18:00 uur waarna de coureurs van 18:05 uur tot en met 18:15 uur de tijd hebben om proefstarts te maken op start / finish.

Gedurende de dag zullen de uitslagen via deze link te zien zijn en worden er halverwege en aan het einde van de dag verslagen geplaatst. Ook zullen we via het Racesport.nl Instagramkanaal jullie op de hoogte houden van verschillende gebeurtenissen op het Zuid-Spaanse circuit.Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instragram |  Twitter | Threads | YouTube   


                         Vrijwillige bijdrage                     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’