Na de thuisrace van Guanyu Zhou is het voor de Chinese coureur van Stake F1 Team KICK Sauber tijd om zich opnieuw op te laden. Een nieuw Formule 1 sprintweekend staat op het programma, deze keer op het Miami International Autodrome in Florida, Verenigde Staten.

Guanyo Zhou

“Ik kijk nog steeds met verbazing terug op de afgelopen race. Dat weekend, het welkom dat we kregen en de liefde van iedereen, zal moeilijk zijn om te volgen, maar we dragen al die energie en steun mee naar de volgende race. Ik kijk erg uit naar Miami – het is zo’n levendige stad met een circuit dat zowel interessant als uitdagend is, en ik heb net een productieve simulatiesessie gehad met het team in Hinwil om me voor te bereiden op het circuit.”

“We hebben de afgelopen paar races een positieve trend voor onze auto opgemerkt, zowel qua prestaties als qua tempo, en onze upgradepakketten lijken te werken zoals verwacht. In de vorige sprintsessie waren we dicht bij het scoren van onze eerste punten, dus ik ben vastbesloten om opnieuw alles te geven – zowel in de sprint als in de race – om voor de punten te strijden voor het team.”