Na het regenachtige F1-weekend in China maakt de Formule 1 zich op voor de vijfde Grand Prix van 2024 en voor het tweede sprintweekend van dit jaar. Plaats van handeling is het Miami International Autodrome in Florida. Twee keer werd er in Miami gereden en twee keer won Max Verstappen. We blikken vooruit op het weer voor de komende dagen in sunshine state Florida.

#f1 Max Verstappen

Op vrijdag staat de enige vrije training en de sprintkwalificatie op het programma. Het wordt een zonnige en droge dag met ook behoorlijk wat wind. De temperatuur loopt op tot 28 graden en de kans op regen is minder dan 20 procent.

Ook tijdens de sprintrace en de kwalificatie op zaterdag wordt het zonnig en warm. Toch kan er in de middag wat bewolking ontstaan en is er een kleine kans op een bui. De temperatuur komt uit op 27 graden.

Tijdens de racedag op zondag is er in de ochtend een kleine kans op een bui, maar in de middag klaart het op. Het weer is vergelijkbaar met de dagen ervoor. Tijdens de race is het 27 graden en is er 20 procent kans op een bui.