wilco-zeelenberg
Wilco Zeelenberg | foto© Trackhouse Racing

Wilco Zeelenberg is vrijdagavond 12 julie te gast in het Ziggo Sport Race Café. Wil jij de uitzending Live bijwonen en de Trackhouse Racing MotoGP teammanager ontmoeten? Dat kan er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar in de Ziggo Sport studio in Hilversum.

Tijdens het race-seizoen opent de gezelligste race-kroeg van Nederland elke vrijdagavond om 22:30 uur de deuren op Ziggo Sport. In het Ziggo Race Café blijft geen roddel, opvallend filmpje of idioot weetje onbesproken.

Vrijdagavond 12 juli zitten niet alleen Rob van Gameren, Robert Doornbos en Indy Dontje aan tafel, ook niemand minder dan Trackhouse Racing MotoGP teammanager Wilco Zeelenberg schuift aan. (Bente Boer en Koen Bakker nemen plaats aan de bar)

Met deze Nederlandse MotoGP teammanager en voormalig Grand Prix winnaar aan tafel zou het natuurlijk ook leuk zijn om de nodige motorsportliefhebbers in het publiek te hebben. In samenwerking met Ziggo Sport mogen we dan ook een aantal motorsportfans uitnodigen om vrijdagavond 12 juli de uitzending LIVE bij te wonen vanuit de Ziggo Sport studio in Hilversum.

Wil je erbij zijn? Aanmelden kan via de volgende link: Ziggo Sport Race Café
(Wees er snel bij, er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en VOL=VOL)

Wij willen u erop wijzen dat de minimumleeftijd voor toegang tot de Ziggo Sport studio 18 jaar is. Ziggo Sport kan publiek onder de 18 GEEN toegang geven tot de studio. Voor degen die eerder geweest zijn, de locatie van de Ziggo Sport studio is gewijzigd. De studio is nog steeds gevestigd op het mediapark in Hilversum, maar check de informatie en de nieuwe routebeschrijving in de bevestigingsmail.

Thuisblijvers
Voor degene die de uitzending vrijdagavond 12 juli thuis voor de buis willen volgen. De uitzending is vanaf 22:30 uur te volgen via Ziggo Sport.Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.