alex-rins
Alex Rins | foto© Yamaha Racing

Alex Rins zal vrijdagmiddag niet meer in actie komen tijdens de Gran Premio Pramac dell’Emilia-Romagna. De Monster Energy Yamaha MotoGP Team coureur heeft zich na de eerste vrije training teruggetrokken vanwege hoge koorts.

Alex Rins eindigde vrijdagochtend in Misano als tweeentwintigste en laatste tijdens de eerste vrije training van de Gran Premio Pramac dell’Emilia-Romagna. De Yamaha coureur reed slechts drie ronden alvorens het al voor gezien te houden.

De reden van het korte optreden van de Spanjaard werd na afloop duidelijk. De Monster Energy Yamaha MotoGP Team coureur kampt met hoge koorts. In overleg met de circuitarts en zijn team is er besloten om vrijdagmiddag tijdens de Training sessie niet meer in actie te komen en de rest van deze eerste dag binnen te blijven.

Zaterdagochtend voor aanvang van de tweede vrije training zal er opnieuw bekeken worden of Rins voldoende hersteld is om tijdens de tweede dag van de Gran Premio Pramac dell’Emilia-Romagna in Misano weer op zijn Yamaha te kunnen stappen.



zs-728x90



Handige links Gran Premio Pramac dell’Emilia-Romagna:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
NIEUW | MotoGP- en WorldSBK ticketshop
Fotoverslag 



collin-veijer






Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  — X — | Threads | YouTube   



Vrijwillige bijdrage  

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?
Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’



Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.