bo-bendsneyder
Bo Bendsneyder | foto© Rafa Marrodan

Bo Bendsneyder heeft zondagmiddag in Jerez bij een crash tijdens de Moto2 race van de Spaanse Grand Prix zijn linker sleutelbeen gebroken en een blessure aan zijn linkervoet opgelopen.

Bo Bendsneyder kwam zondagmiddag in Jerez in de beginfase van de Moto2 race lelijk ten val in bocht dertien van het Zuid-Spaanse circuit. De Nederlander werd met een flinke highsider van zijn machine geworpen waarbij hij naar nu bekend is geworden zijn linker sleutelbeen heeft gebroken. Naast deze sleutelbeenbreuk liep Bendsneyder een voetblessure op, maar hier is geen sprake van een breuk.

Op dit moment is nog niet bekend of Bendsneyder een operatie zal moeten ondergaan en hoe lang het eventuele herstel in beslag zal nemen.

Later meer nieuws…zs-728x90Handige links Gran Premio Estrella Galicia 0,0 de España:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
NIEUW | MotoGP- en WorldSBK ticketshop
Fotoverslagcollin-veijer

Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  — X — | Threads | YouTube   Vrijwillige bijdrage  

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?
Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.