16:04 – Tijdens een speciale persconferentie op het circuit heeft Circuit Zandvoort de nieuwe naam van het complex bekendgemaakt.

Medio augustus maakte het circuit al bekend dat er een naamswijziging aangekondigd zou worden. De baan ging dertig jaar lang door het leven als Circuit Park Zandvoort, tot in 2017 de nieuwe eigenaren het woord ‘Park’ uit de naam haalden. Tijdens een speciale persbijeenkomst werd de nieuwe naam aangekondigd: CM.com Circuit Zandvoort.

CM.com werd vorig jaar als een van de grote partners van de Dutch Grand Prix gepresenteerd. De Brabantse onderneming was als ticketingpartner betrokken bij de Grand Prix van Nederland en is bovendien als sponsor verbonden aan het evenement. 

In Zandvoort zou op 3 mei van dit jaar voor het eerst sinds 1985 weer een Formule 1-race georganiseerd worden. Door de wereldwijde coronapandemie moest de Grand Prix van Nederland uitgesteld worden tot 2021.

Woensdagmiddag maakte circuitdirecteur Robert van Overdijk bovendien bekend dat het circuit de Grade One-licentie binnen heeft.